onsdag 5. oktober 2016

Netthets...mobbing...hvor skal det ende?

Sukk...hva skal denne verden formes til, når rosabloggere og voksne menn barker sammen i tidenes internettkrangel? Jeg må innrømme at jeg blir litt satt ut...hetsen går nå begge veier...seriøst, mennesker! Er vi ikke bedre enn dette? Jeg sier igjen, vitser og galgenhumor-det driter jeg i...personangrep, mobbing og drittslenging I BEGGE LEIRE er idiotisk oppførsel...ville jeg kalt en mann som tar standpunkt ved og gå ut av gruppa for ett kvinnelig kjønnsorgan? Nei! Det er da helt opp til han, er det ikke? 

Ville jeg kalt en mann som velger og bli i gruppa for et sjåvinistisk snøftende dyr? Kanskje...det kommer helt an på! Henger du ut kjæresten din i gruppen? Mora di? Søsteren din? Svigermor? Forteller du at du har bulen i buksa og at så lenge stien mellom kjøkkenet, senga og vaskerommet er fri, og at kjærringa di veit hvem som er sjefen? 

Sjåvinistisk?? Nei...barnslig? Kanskje! Har jeg vært et forferdelig hespetre og oppfordret folk til og melde seg ut? Å jaaa, grusom...er jeg overengasjert? Kanskje...blir folk drittlei av at jeg skriver om dette? Sikkert! 


-det gjelder ikke meg...hvorfor bryr jeg meg? Burde jeg bry meg-siden jeg kun vet hva VG sier og ikke hva gruppa diskuterer siden den er lukket? Det at vitsene gjengis på nettet av andre enn gruppa de har blitt ytret i, er kanskje dumt, for barn ned i 7 års alder sitter og leser rosabloggernes innlegg...OG de jentene legger ut skjermdump av gutta med fulle navn og bilder...det er i grunn ganske uheldig...og jeg oppfordrer jentene til og stå på krava om respekt-det har de lov til, men fjern navn, bilder og skjermdump!!! 

Det er like ufint og hetse andre veien, er det ikke? Men, skal da hetsere og mobbere forsvares? Dere som virkelig har peiling, hvordan skal jeg som mor og bonusmor til 5 jenter, 2 gutter og bonusbestemor til 5 barnebarn forholde meg til drittslenging på nett? Når ett eller flere av mine barn kan stå i faresonen for og havne i en gruppe som opptrer slik? For noen år siden ble en jente jeg kjenner til brettet ut på en nettside som politiet til slutt gikk inn og stengte. Hun hadde delt nakenbilder med sin kjæreste, som endte opp med og bli en eks...hun sendte meg linken til siden og der var hun lagt ut i all sin nydelige prakt, med fullt navn og adresse, med tekst om at hun elsket og gjøre mange seksuelle ting...jenta er like gammel som min eldste datter på dagen og var da knapt 18 år gammel...jeg tror at hennes daværende av og på kjæreste var veldig engasjert i og få gjort noe med dem mannen som hadde gjort dette mot jenta...tenk så på...hva om dette faktisk en dag vil gjelde DIN datter pga et uheldig valg av kjæreste?
Jeg mener at bikinibilder og porno er greit...kjedelige, men det er et marked for det...både blant kvinner og menn...rasistvitser-jeg har ledd av mange! Svenskevitser spesielt...jeg liker ikke vitser om vold, voldtekter og pedofili, men ler meg fillete av hore og prest vitser, nekrofilivitser og mye annet svart og syk humor...krybbedød er ikke morsomt...kreftvitser er heller ikke helt min smak...men vi er alle forskjellige...


Jeg liker ikke tanken på at enkeltindividers oppførsel skal forsvares hvis oppførselen er bedritent...hverken i den ene eller den andre leiren...jeg mener at driter man seg ut, må man være menneske nok til og stå for det...det ER forskjell på papirkutt og skjære av seg hue!

Du blir ikke mere mann av og slå deg på brystet og forsvare kommentarer og hets av kvinner og kalle det en menneskerett...det går ikke an og sammenligne at muslimer har drept 85 mennesker i Frankrike med at folk klager på Mannegruppen Ottar. Det er ikke det som er poenget her i min lange tirade...netthets og mobbing er ikke greit! Radikalisme i noen form er farlig og skummelt. 

Bruk vett, velg rett! Forsvar de svakeste...beskytt barna! Sophie Elise er noens datter! Hun er et menneske av kjøtt og blod som mer en ett barn ser opp til faktisk! Det gjør ingen til mere mann og henge henne eller noen andre jenter ut...og det gør ingen til mere mann og henge ut andre menn som tar avstand...

Oooh, vad trött jag blev...er det ingen doorman her?

Sukk...slutt da folkens...mens leken er god...gå tilbake til memes og harmløs morro og kutt ut dominans og hersketeknikker...rett og slett...

Stopp Mobbing...stopp netthets...støtt kreftsaken og donér penger til kampen mot terror...bruk dagene til og le med venner, ha et liv! Sørg for at barna våre er trygge!


Jeg kan KUN holdes ansvarlig for hva jeg skriver, ikke hvordan DU oppfatter det!!!

Ha en strålende dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takker til alle som tar seg tid til å kommentere <3